3 billige håndværk inden salg af bolig

Skal du sælge dit hus, og drømmer du derfor om en hurtig handel til den helt rette pris? Det kan være svært at sælge et hus – specielt til den ønskede pris. Dog er der en række ting, som du selv kan gøre, inden fremvisningen, og som derefter kan øge chancerne for hussalg markant. I denne artikel er der samlet 3 ideer til billige håndværk, som vil fremme din boligs værdi, og som du tilmed nemt kan foretage dig inden salg af boligen.

Mal væggene

Det er vigtigt, at huset fremstår vedligeholdt. Hvis facademalingen eller væggenes maling er falmet eller skaller, kan det give et indtryk af, at huset er i dårlig stand og derfor uden for interesse for de potentielle købere. Men dette kan du hurtigt ændre på ved blot at samle familien til en maler-weekend. Selvom det kan virke uoverskueligt, vil et nymalet hjem give et forbedret indtryk af boligens helhed, hvilket vil fremme salgschancerne markant. Lige nu er hvid en meget populær farve, og foruden den lyse og renlige hvide fremtoning vil hvid maling få huset til at fremstå større.

 

Foretag en efterisolering

Nogle ting er sjovere end andre. Men specielt ved ældre huse trænger boligen til en efterisolering. Og faktisk er en efterisolering en af de mest fornuftige investeringer, som du kan foretage, inden dit hus kommer til salg. En efterisolering vil give overskud på varmeregningen, hvilket vil have en effekt på potentielle købere. Varmeforbruget i dit hus er nemlig synligt for potentielle købere, da der i forbindelse med salget bliver lavet en energimærkning og en energiplan for huset. Derfor kan varmeregningen være afgørende for de enkelte købere, hvorfor det er mest hensigtsmæssigt, at varmeregningen er så lav som overhovedet muligt.

Hvis du har et ældre hus, er det derfor den ideelle investering at få foretaget en efterisolering af huset inden fremvisningen.

 

Optimering af terrassen

De fleste huskøbere har øje for et godt samspil mellem hus, have og terrasse. Specielt sidstnævnte er tiltrækkende, og en god og rummelig terrasse, hvor hele familien kan samles, står højt på de fleste boligkøberes ønskeliste. En flot terrasse virker næsten som en udvidelse af boligens areal og vil derfor også kunne fungerer som et ekstra opholdsrum om sommeren.

Med små midler kan du få din terrasse til at virke mere indbydende – og dette er en meget god investering. Her kan du blandt andet investere i flotte krukker og havemøbler, som vil få terrassen til at fremstå flot og vedligeholdt. Du kan også få foretaget en rensning af terrassens fliser, så de fremstår flotte og indbydende. Ved at klikke her kan du se et godt tilbud på rensning af fliser.