4 tips til at gøre din bolig mere værd og salgsklar

Når man skal sælge sin bolig, kan det gøre en stor forskel, hvis man får repareret de vigtigste ting på huset. Det kan øge husets værdi, og give et bedre boligsalg. Der er mange afgørende ting i processen, der giver køberne en god førstegangsoplevelse, når de er til fremvisning i deres måske kommende hus.

1.Reparer fejl

Start med at få udarbejdet en tilstandsrapport, så i har en oversigt over hvilke ting, der ikke er i særlig god stand. Fremtrædende ting som rådne vinduer, ødelagte tagrender, ødelagt tag m.m, har en høj prioritet i jeres arbejde. Det vil give et dårligt signal til køber inden de har set boligen indendørs.

Derudover vil vi anbefale at få fjernet alle K2’er og K3’er fra tilstandsrapporten. Det koster som regel ikke særlig meget at udbedre disse fejl, men det giver et bedre indtryk og øger værdien af jeres bolig op til salget. I skal måske allerede tænke på det inden i sælger jeres hus, så i selv har glæde af alle reparationerne inden i sælger boligen.

2. Lad lyset komme ind i boligen

En lys bolig virker større end en mørk bolig. Det er blevet mere populært, at lukke lyset ind i boligen, så det vil køber have glæde af. Det kan være et mellemstort træ, der står i vejen får lyset.

3. Gør rent, luft ud, ryd op

Inden en fremvisning må der ikke være rodet, ligge støv på møblerne eller lugte indelukket. Disse tre ting har en stor betydning for fremvisningens forløb. Det vil være en dum idé, at skræmme køberne væk, fordi huset ikke er gjort til til fremvisning.

4. Gør dit hus neutralt

Hvis du elsker death metal, har stærke holdninger vedrørende et emne eller på anden differentiere dig fra mængden, kan det være en god idé, at fjerne evt. plakater, kunstværker m.m, så du ikke skræmmer køberne væk.

Vil du gerne finde en ejendomsmægler, kan du klikke her.