Kolding – Sydjyllands perle

Sydjylland er en vidunderlig landsdel. Der er måske mange, der forbinder det med bønder og Udkantsdanmark, hvilket jo er noget pjat. Der findes mange vidunderlige byer, som har alt hvad hjertet kan begære. Så man skal bestemt ikke være bange for at rykke teltpælene op, og flytte til Sønderjylland. Det er et område med meget kultur og charme.

Kolding – Sydjyllands sjæl

Når man flytter til Kolding får man meget mere end bare en smuk, gammel by. Man får et stykke danmarkshistorie, der emmer af stemning og miljø. Det er en af Danmarks gamle byer, der fungerede som købstad på grund af sin fantastiske beliggenhed. Man kan mærke historiens vingesus når man går gennem gaderne.

Der er gode uddannelsesmuligheder, med blandt andet International Business College, der er Danmarks fjerdestørste handelsskole. Desuden er der gymnasier og mange gode muligheder for videreuddannelse.

Man ligger absolut i smørhullet hvad angår tilgængelighed. Med sin placering ved motorvej E45 er det nemt at komme til alle større byer. Aarhus, Odense, Esbjerg eller Flensburg. Motorvejen kan føre en alle steder hen.

Boligmarkedet i Kolding

Der har siden 2014 været en markant stigning i antallet af solgte boliger i Kolding og omegn. Man har fået øjnene op for byen og den fantastiske beliggenhed. Man kommer ud i en by, der hverken er for stor eller for lille. Hvor der er gode job- og uddannelsesmuligheder, og hvor man får følelsen af at komme til Jylland, uden at det bliver for udkantsagtigt.

Stigningen i antallet af solgte boliger har dog ikke medført nogen markant prisstigning, hvilket man ellers ofte ser, så hvis man ønsker at prøve kræfter med Kolding, så er tiden kommet.

Der er altid mange dejlige boliger til salg online, både villaer, lejligheder og nedlagte landbrug. Derudover er der et stort udvalg af sommerhuse og fritidshuse, for de som måske ikke er klar til den helt store flytning.

Når man overvejer at købe en bolig, bør man dog altid huske, at alliere sig med en dygtig boligadvokat, som kan guide en gennem de mange regler og paragraffer. Det kan være næsten umuligt for almindelige borgere at gennemskue. Et godt bud på en dygtig Kolding advokat er Hviid advokater. De har flere års erfaring i at guide potentielle købere sikkert gennem boligkøb. I modsætning til ejendomsmægleren, som 100% er på sælgers side, så kan du med en boligadvokat sikre dig, at du får den støtte og rådgivning som er altafgørende for en sikker handel.