Optimer din indretning og gør boligen klar til salg

Foråret er godt i gang og det betyder at der snart vil komme et boom i antallet af solgte boliger. Det kan ses år efter år, at boliger lettere sælges når de fremstår lyse og indbydende. Det er langt nemmere at sælge en bolig i de lyse forår- og sommermåneder, end om vinteren hvor alt er gråt og trist.

Men vejret er dog ikke nok, man skal også selv gøre sin del for at få boligen gjort klar til fremvisninger.

 

Det altafgørende førstehåndsindtryk

Problemet med første indtryk er, at man kun får det ene. På ganske få sekunder kan det afgøres om en eventuel køber kan lide ens bolig eller ej, og det endda før de overhovedet er kommet ind. Hvis du sørger for at græsset er nyslået og forhaven er ryddet op, så kan du gøre enormt meget for at forbedre indtrykket. Modsat vil rod og en dårligt passet have gøre skade.

Gør det hjemligt

Sørg for at din bolig ligner et hjem, hvor der rent faktisk bor mennesker. Naturligvis skal man sørge for at der er ryddet pænt op og man må da også gerne gøre det lidt ekstra pænt. Men vigtigst af alt er det, at man sørger for at det ligner et sted man gerne vi bo.

 

Planter er altid godt

Det er en god ide at have friske grønne planter i boligen under en fremvisning. Det er moderne med flotte planter for tiden, men det er også med til at give en masse farve og indtrykket af et friskt hjem.

 

Brug puder til din fordel

Du kan skabe en rigtig hyggelig og hjemlig stemning med tæpper og puder på de strategiske rigtige steder. Det giver en varme og hygge, som giver de besøgende lyst til at opholde sig i din stue. Eller måske endda bo der selv.