Sådan kan du pifte din stue op

Vi danskere har en meget stilren og lys indretningsstil, når det kommer til vores bolig. Vi kan godt lide rene linjer, og at der ikke sker for meget i vores indretning. Det skal være behageligt for øjet at se på, og der skal helst være så få forstyrrelser som overhovedet muligt, når vi træder ind i vores hjem.

Men det kan godt være lidt kedeligt i længden, og flere er begyndt at eksperimentere med at sætte lidt farverige elementer ind i den klassiske skandinaviske stil, og det går faktisk rigtig godt sammen med alt det hvide og sarte.

 

Så hvis du gerne vil putte lidt mere farve på din stue, så er det første råd, at du køber nogle farverige puder – gerne nogen med noget mønster på, hvor der sker lidt. Der findes rigtig mange steder, du kan købe flotte pudebetræk til dine sofapuder, og det er en dejlig billig måde at pifte din stue op på.

 

Derudover bør du overveje at tilføje lidt sjæl og eksotisk præg til din stue, så næste gang du er ude at rejse, kan du kigge efter et flot tæppe eller en fin puf, der kan gå godt med din stue. Marokko er et rigtig godt sted at finde spændende elementer til din boligindretning, som ikke alle dine venner har.
Derudover er lys altid en hyggelig og god idé – du kan finde masser af farvede lys, der ikke kun bringer hygge, men også lidt skønne farver til din stue.