Gør dit soveværelse hyggeligere

Når man tænker på sit soveværelse, har man ofte den tanke, at det jo kun er til at sove i. Hvorfor skulle man gøre noget ekstra ud af det, så længe man har en god seng?

Men faktisk, er der flere og flere danskere, der er begyndt at benytte soveværelset til andet en søvn og ”parforholdets fornøjelser”. Soveværelset er i langt højere grad blevet et rum, hvor man hygger sig og kobler af efter en lag og hård arbejdsdag. Det er jo det perfekte rum at gøre det i, da man næppe kan finde noget behageligere at sidde i end sin dejlige seng.

Derfor kommer vi her med et par gode råd til, hvordan man gør sit soveværelse langt hyggeligere.

Vælg de rigtige farver

Normalt når man vælger farver til sin bolig, vil man gerne have, at det giver indtrykket af, at man har luftige og rummelige værelser, men når det kommer til soveværelset, gør det ikke noget, at det virker mindre.

Lyse farver er med til at give et indtryk af at et rum er større end det er, men hvis man vælger en mørk nuance til soveværelset, har det en hyggelig og behagelig virkning. Puffede dyner og puder i lyse farver, virker som en skøn kontrast til de mørke nuancer, og giver en lyst til at begrave sig i sengen.

Tv eller ej?

Der er mange, der er begyndt at have tv i soveværelset, og selvom det kan være utroligt hyggeligt at se en god film i sin seng, så bør man spørge sig selv, om det bare bliver en erstatning for at sidde i stuen.

Soveværelset skal være et stille og roligt rum, hvor man kobler af og får ro i tankene. Så man kan godt have et tv i soveværelset, men sørg for at det kan vippes væk eller ikke altid er i brug. Ellers får man ikke megen glæde af resten.

Elevationsseng

Den ultimative tilføjelse til et hyggeligt soveværelse er en god elevationsseng. Muligheden for at sidde behageligt og læse en god bog, eller se en god film må ikke ignoreres. Man har simpelthen ikke levet, før man har oplevet den overdådige luksus, som en god elevationsseng kan give en.

Kig ind forbi Bedre Nætter og se deres brede udvalg af almindelige senge, samt elevationssenge. Det er simpelthen prikken over i’et i et hyggeligt soveværelse.