Ny tjeneste giver dig 3 tilbud på ejendomsmæglere

En ny udbudstjeneste har set dagens lys.

Salea.dk giver boligejeren som står med salg af bolig i tankerne, et overblik over hans muligheder med tilbud fra lokale ejendomsmæglere.

Helt gratis og uforpligtende.

Stor eksponering af boligen

Ved at benytte en udbudstjeneste som Salea.dk kan boligejeren f.eks. finde en ejendomsmægler på Frederiksberg uden at bruge tid og energi på at opsøge lokale ejendomsmæglere for derefter at aftale tid for salgsvurdering og andet efterfølgende.

Den store fordel ved at benytte Salea.dk er at denne eksponerer boligen overfor alle områdets tilknyttede ejendomsmæglere og at man derfor kan vide sig sikker på at de ejendomsmæglere som byder ind på salget også er dem som mener de vil kunne tilbyde de bedste forudsætninger for et hurtigt salg og en gunstig aftale.

Konkurrence gavner boligejeren

De tilknyttede ejendomsmæglere ved at minimum 2 andre ejendomsmæglere byder ind på salget af boligen, og der er derfor ikke tid eller mulighed for at fremsætte aftaler, urealistiske ejendomsmæglersalær som gavner ejendomsmægleren mere end boligejeren og man kan derfor have mere ro i maven ved at benytte Salea.dk til at finde en kyndig ejendomsmægler til at stå for salget af sin bolig.

Total lokal

profilbilledeAdm. Direktør Michael Roscoe udtaler “Selvom det opsøgende marked for boligkøb for længst er rykket online, halter samme mindset om boligsalget stadig efter. Mange foretrækker en lokal ejendomsmægler, men kendskab til lokalområdet betyder mindre og mindre da ejendomsmæglerne har gjort sig klar på det skiftende paradigme og med afsæt i tilgængelig data for boligmarkedet, kan lave skarpe vurderinger uanset hvor de befinder sig.”

Dette bliver yderligere understøttet af at der ikke er en tendens til at vælge en lokal ejendomsmægler fremfor anden ejendomsmægler ved endelig tilbudsgivning fordi ejendomsmæglerne er gode til at sætte boligejeren ind i disse aspekter for bolighandel anno 2014.